Iris Healthcare is een gespecialiseerd adviesbureau binnen de zorgsector. Opdrachtgevers zijn besturen van ziekenhuizen of andere zorginstellingen. De basis is kwantitatieve onderbouwing van strategische beslissingen. Vertrekpunt is de markt waarin de organisatie opereert. Doel is besluitvorming en realisatie.


Iris Healthcare is opgericht door drs. M.G.J. Bruning (1969). Marco Bruning is bedrijfseconoom en heeft als adviseur bij Berenschot en Simed Healthcare Group ruime ervaring binnen de zorgsector opgedaan.


Iris Healthcare ondersteunt bij vraagstukken rond strategische samenwerking, het ontwikkelen van nieuwe dienstverleningsconcepten, investeringsbeslissingen en organisatie-inrichting. Dit zijn veelal complexe vraagstukken, waarbij informatie en mensen uit verschillende delen binnen en buiten de organisatie met elkaar verbonden moet worden.


In de aanpak van opdrachten zijn wij pragmatisch en resultaatgericht met een focus op haalbaarheid. Met oog voor de verhoudingen binnen de organisatie en de belangen van de verschillende stakeholders. En met enthousiasme en humor.


Door de aard van de vraagstukken en de projectmatige aanpak is onze inzet per definitie tijdelijk van aard. Toch blijven wij met onze opdrachtgevers meedenken, ook als de opdracht is afgerond.

 

iris healthcare